1 Mart 2015 Pazar

After Party Mekanları

QUBBE
İstanbul'un en görkemli Düğün ve Nişan Mekanı
Yaşamın o en önemli gününde, her ayrıntının bir anlamı vardır. Hep o günü düşleriz.‘Rüya gibi olmalı’ ! Kusursuz olmalı, daima güzel hatırlanmalı."O günü unutulmaz kılan en önemli ayrıntılar süphesiz, düğün nişan ve yıldönümleri gibi özel anlarınıza ev sahipliği yapacak mekan, müzik ve ikram. Qubbe İstanbul, Maslak Sheraton Oteli’nin 26. Katında benzersiz manzarası ve üstün hizmet anlayışı ile bu özel gününüze ev sahipliği yapmaya aday. İstanbul’un en yüksek ve ihtişamlı mekanında, kendinizi prens ve prenses gibi hissedeceksiniz. Size sadece o çok özel günün keyfini çıkarmak kalıyor !
ADA 216 CAFE RESTAURANT
Anadolu Yakası'nın en güzel sahilinin yanı başında, İstanbul'un gözbebeği Süreyyapaşa'da, sahip olduğu eşsiz konumun keyfine, sunduğu seçkin lezzetler ile keyif katan bir restoran...
A'da 216, dünya mutfaklarının iddialı ve Türk damak tadına uygun örneklerini siz misafirleri ve müdavimleri için sunuyor. Kendine has dekorasyonu, konforu ve farklı ihtiyaçlarınıza yanıt veren olanakları ile A'da 216, hepsi birbirinden şık konseptleri içinde barındırıyor.
İstanbul'un en güzel adalar manzarasına hâkim restoran; kapalı alanları, balkonları, özel bölümleri ve terasında unutulmaz anılarınıza tanıklık ediyor. Akşamları dj ve canlı müzik programlarıyla hareketlenen bar, yoğun bir haftanın ardından eğlenerek yorgunluk atmak isteyenleri ağırlıyor. 350 kişi kapasiteli mekân, bir ömür boyu mutluluk sözü verilen nişanlara, rüyaların gerçeğe dönüştüğü düğünlere ev sahipliği yapıyor.
NANNA
İdealtepe Sahil Yolunda Nanna Restaurant ister arkadaşlarınızla ister ailenizle yada toplu organizasyonlarınızda hoşça vakitler geçirebileceğiniz ideal bir mekan.
Özel gün ve düğünlerinizin Anadolu yakasında vazgeçilmez mekanı olarak hizmet vermektedir.
Programlı ya da programsız düğün, davet, kına geceleri, kokteyller, şirket yemek ve toplantılarını yaşayabileceğiniz Anadolu yakasının en profesyonel mekanı.
Farklı konseptlerin bir arada sunulduğu Nanna'da elit bir ortamda ve profesyonel kadromuzla ayrıcalığın farkını yasamak istiyorsanız sizi Nanna Restauranta davet ediyoruz.
 Rez: (0216) 417 17 18
Fax:   (0216) 366 8744
Adres: Maltepe Sahil yolu,
Cumhuriyet Caddesi No:92  Küçükyalı/Maltepe

AL JAMAL-HARBİYE
AL ARABY-ETİLER
MASTORİ
Tel:02166586279
Anadolu yakasının eğlence merkezi MASTORİ;
Suadiye Sahilyolundaki eşsiz konumu, özel dekoru, Yunan ve Ege mutfağının spesiallerinden oluşan leziz mönüsü, hızlı ve kaliteli servisi, Buzuki eşliğinde zeybekler, Sirtakiler ve Greek Müziğin en güzel nameleri ile misafirlerini ağırlamaktadır.
Vale Park Hizmeti, sigara kullanan misafirleri için hazırlanan özel alanı ile 200 kişi kapasiteli MASTORİ; Özel Davet, Kurumsal Toplantılar ve Düğün Yemekleri için en çok tercih edilen seçkin mekanlar arasındadır.
ZOE-BEYOĞLU
Telefon:0212 251 74 91
Mükemmel bir terası olan Zoe, Beyoğlunda Tomtom sokak üzerinde. Merkezi konumunun yanı sıra teras katında olması ve şık dekorasyonu ile de ilgi topluyor. Kına gecesi, bekarlığa veda, doğum günü gibi bütün özel organizasyonlara ev sahipliği yapan mekan;öğle saatlerinde de sakin bir cafe olarak hizmet veriyor.Terasında mükemmel manzaraya karşı sakince yemek yiyip,alt katta deliler gibi eğlenip dans edebiliyorsunuz.Ayrıca; normal zamanda arkadaşlarla eğlenmek için gidebilmek adına da Ege Geceleri düzenliyorlar.
Eğlencenin Ateşi: Zoe Bar & Club
İstanbul’un tüm güzelliklerini tek bir karede toplayan Zoe Bar & Club size büyüleyici bir atmosferde dünya mutfaklarından zengin örnekler sunarken aynı zamanda doyasıya eğlence olanağı sağlıyor. Seçkin ortamıyla size stilinizi yaşama fırsatı veren Zoe, hem gözünüze hem damak zevkinize hitap ediyor. Zoe’de tarihi yarımadayı, kız kulesini, adaları, Topkapı Sarayı’nı, İstanbul’un büyüleyici güzelliklerini seyrederken güzel bir akşam yemeği yiyebilir ve Cuma/Cumartesi geceleri Saat 23:00 dan itibaren Dj eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edebilirsiniz.
Lezzetin Kalbi: Zoe Restaurant
İstanbul’un doğal ve tarihi güzelliğini seçkin bir ortamda, zengin bir menüyle yaşama fırsatı sunan Zoe Restaurant, servisin başladığı 12:00’dan 23:00’a kadar füzyon mutfağın eşsiz güzelliklerini sunuyor. Usta aşçılar tarafından özenle hazırlanmış menüde İstiridye Porçini Mantarlı Bonfile’den Guesidella’ya, Piliç Florantin’den Somon Izgara’ya kadar pek çok farklı lezzet tatma fırsatına sahipsiniz. Zoe’nin favorilerinin başında ise patlıcan üzerine şerit kesilmiş bonfile dilimlerinin yer aldığı Yatakta Bonfile ve Zoe'ye özgü Çikolatalı Kestaneli Sufle geliyor..
Eğlencenin Kalbi: Zoe Club
Her yıl olduğu gibi bu yılda en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Zoe Club eşsiz bir ortamda İstanbul gecelerinin tadını çıkarmanızı bekliyor. Cuma ve Cumartesi geceleri 23:00’ten itibaren konuklarını ağırlayan Zoe Club, ünlü Dj’lerin Canlı Performansları ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye devam ediyor. Sosyetenin ve sanat camiasının uğrak mekanlarından biri olan Zoe Bar & hem yazlık hem de kışlık kullanılabilinen Terasın da Sigara içilebilir Özel alanı ile de yılın 12 ayı seçkin konuklarına hizmet veriyor.
Davet ve Organizasyon
Özel günlerinizi Zoe Bar & Club’ın büyüleyici atmosferinde ayrıcalıklı olarak yaşamak için bizimle irtibata geçin; ÖZEL GÜNLERİNİZ BİZİM İÇİN DE ÖZELDİR...
Zoe'ye Özel Doğum günü kutlamaları
Şirket ve iş yemekleri
Bekarlığa veda partileri
Kokteyl
Event ve Organizasyonlar

 İN THE VAN-TAKSİM
Telefon: 0212 293 55 71
Ortalama 100 kişilik mekanın internet sitesine girildiğinde ilk dikkat çeken "Wedding Party Service" sekmesi oldu. Tıkladığınızda bir başka siteye yönlendiriyor ve düğün partisi için türlü hizmetler sunan bir siteyle karşılaşıyorsunuz. Düşünün artık bu konuda ne kadar ileri gittiklerini. DJ performansı ile bekarlığa veda, düğün, kına, doğum günü gibi organizasyonlarda tercih edilen mekan, aynı zamanda karaoke geceleri de düzenliyor. Ki bu da alternatif bir kutlama gecesi fikri olabilir. Müzikleri bizzat müşterinin seçmesi, konsepti belirlemesi de sanırım diğer mekanlardan ayıran tarafı.
ARABESQUE-MAÇKA
Telefon: 0212 231 03 56
Lübnanlı prenses Anise Al Arabesque den adını alan mekan; manzarası ve dekorasyonu ile hayli ilgi topluyor. Otantik görünümüYLE; Maçka daki bu mekan tam size göre.
AVANT GARDE HOTEL
İki kıta üzerinde kurulan bir dünya şehrinde, İstanbul’un dinamizmi ve sonsuz romantizmiyle dünya evine sevdiklerinizle girmenin büyüsü, Avantgarde Hotel’in size özel, ayrıcalıklı yorumlarlasunacağı muhtesem bir düğün gecesinde gizli.
İstanbul'da düğün gecenizi en lezzetli özgün menüler ve şık bir düğün pastasıyla konuklarınız için de unutulmaz hale getirebilirsiniz. En lezzetli menüler ve özenle hazırlanmış düğün pastanız bunu sizin için yapacaktır. Tecrübeli mutfak ekibimizin tercihleriniz doğrultusunda hazırlayacağı benzersiz aperatifler ve zengin içki seçenekleri ile yaşamınızdaki yeni başlangıcı en tatlı haliyle ölümsüzleştirebilirsiniz. Düğün gecenizi, metropolü gözleyen El Cielo Terrace Lounge’ta dostlarınızla açık havada yudumlayacağınız son bir kadehle noktalayabilir, sabahın ilk ışıklarıyla kayıtlara geçen evliliğinizin ilk gününde, The Buffet Restaurant’ın açık büfe kahvaltısında aşkınıza giden yolu özgür bırakabilirsiniz.
Grandioso Ballroom
En özel anlarınızı unutulmaz anılara dönüştüreceğiniz düğün gecenizi, dilediğiniz gibi hayat vereceğiniz Grandioso Ballroom’da doyasıya kutlayabilirsiniz. Grandioso balo salonu, tüm davetlilerle birlikte nefesleri tutacak müstakbel gelin ve damadı büyük bir heyecanla bekliyor olacak...
KIZ KULESİ
Tel:02163424747

Özel davet ve organizasyonlarınızda Kızkulesi'ni kapatarak, dünya mutfağının seçme lezzetleri arasından yapacağınız tercihlerle oluşturduğunuz davet menünüz eşliğinde, 236 kişiye kadar olan misafirlerinizi bu eşsiz mekanda ağırlayabilirsiniz. Ayrıca yaz aylarında gerçekleştireceğiniz davet ve organizasyonlarınızı, Kızkulesi'nin etrafı Boğaz manzarasıyla çevrili, 250 kişi kapa-siteli muhteşem terasına taşıyabilirsiniz.İki kıtanın kucaklaştığı yerde, üzerinde bulunduğu küçük adacıktan, binlerce yıl boyunca İstanbul'u seyreden Kızkulesi, sayısız aşk hikayesine tanıklık etti. Dünyada eşi benzeri olmayan konumuyla İstanbul'un simgesi haline gelen Kule, aşk efsaneleriyle de romantizmin sembolühaline geldi.
ZİYADE FASIL
ZİYADE FASIL “Fasıl’ın En Eğlenceli Hali…” sloganı ile fasıl eğlencesi denildiğinde ilk akla gelen markası olan ZİYADE FASIL 10. yılını kutlamaya hazırlanıyor…
Açıldığı günden bu yana aynı personel ile eğlence hayatında var olmayı başarabilmiş ender mekanlardan biri olan Ziyade Fasıl, konuklarına tadımlık değil doyumluk lezzetler ve eğlence sunuyor. 
ZİYADE FASIL’ın programı saat 20.30’da konuklarını serenat keman ile karşılayarak başlıyor. ZİYADE FASIL’ın yıllarca çok özel projelerde sahne almış üstatlarından oluşan fasıl ekibi; fasıl’ın en eğlenceli ve keyifli eserlerini seslendiriyor.
Fasıl aralarında Dj nostaljik ve hit parçaların yepyeni yorumları ve mixleri ile konuklarını eğlencenin en haline hazırlıyor… Saatler ilerledikçe Türkiye’nin ‘Davul Show’ konusunda akla tek gelen ismi Vahdet’in solo performansı ile büyülenirken, dansın ustası Roman kızlarının renkli dünyasında kendinizi onlarla Roman oynarken buluyorsunuz. Yine Ziyade Fasıl Show ekibinin hergün değişen sürpriz Showları ile de Saat 00.30’a kadar süren bu eşsiz eğlenceden ayrılmadan bir sonraki ZİYADE FASIL programınızı planlamaya başlıyorsunuz.
ZİYADE FASIL’ın mutfağında ise kendi adını markalaştırmış şefi Mustafa Alkan’ın hazırladığı sadece burada yiyebileceğiniz Baron’u, Ziyade Special Pazı Dolması, Ziyade Special Böreği, özel sos ile marine edilen Steak ve Tavuk Izgarası, Ziyade Special İrmik Helvası, geniş mönünün sadece bir bölümü.ZİYADE FASIL, yerli ve yabancı tüm misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz bir mekân, üstelik Kına Geceleri ve Doğum Günü kutlamaları için de, doyumluk lezzetlerle doyumsuz bir eğlence sunuyor.
MEST-SARIYER
Davetinizin gerçek bir keyife dönüşmesi için kusursuz sunumlar...
Her türlü özel davet, kutlama, kurumsal organizasyon, temalı parti, yemekli toplantı vb için kendinizi evinizde hissedeceğiniz farklı ve sıcak bir mekan mı arıyorsunuz? Konsept belirlenmesi, davet prodüksiyon detayları ve menünün sizin istek ve taleplerinize özel olarak şekillendirildiği MEST tam olarak aradığınız adres...Konuklarınızı gerçek bir ev konforunda ağarlayabileceğiniz MEST size eviniz kadar yakın...
Eğer tercihiniz davetinizi kendi iş veya yaşam mekanınızda gerçekleştirmek ise, MEST davetinizin içeriğine gore hazırlanmış olan menu ve sunumu ile her türlü 'outside catering' ihtiyacınızı karşılamaktadır. Seçenekler sınırsız.. Sadece neye ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz yeterli...
CAHİDE
Tel:02122196530
Cahide' nin namını duymayan kalmamıştır sanırım.  Kalmış olma ihtimali için bir kez de ben açıklayayım: Maçka da Cahide Harikalar diyarı olarak faaliyet gösteren mekan;ünlü-ünsüz bir çok insanın özel kutlama, özellikle de bekarlığa veda partileri için tercih ettiği bir mekan. Bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi ise; özel şovlarının, dans eğlencelerinin, zenne gösterilerinin olması. Türkçe pop, yabancı pop, 80 ler ve cazz gibi çok geniş yelpazede müzik yayını yapılan mekan…
PİNHAN RESTAURANT-KÜÇÜKYALI
Anadolu yakasının en rağbet gören mekanlarından. Özellikle de bayanlara özel geceler düzenlenmesi sebebiyle, ister kız kıza olalım rahat edelim diyenlere, ister muhafazakar kesimden genç kadınlara hitap edebilecek bir eğlence, yeme-içme yeri. Nikah salonunun hemen yanında olması da büyük bir avantaj, nikahtan çıkar çıkmaz yandaki eğlence mekanınıza giderek gönlünüzde düğününüzü yapabiliyorsunuz. Düğün, kına gecesi, bekarlığa veda ve diğer özel gün kutlamaları için özel menüler düzenleyen mekanın, Küçükyalı sahilde olması da manzarası da hayli güzel.Aynı zamanda brunch hizmeti de veriyor
Adalara nazır denizin mavisi ile güneşin doğuşunu ve batışını en güzel seyir noktasından sizlere merhaba diyen Pinhan Restaurant’ta manzaraya ve lezzete doyamayacaksınız.
Kongre Seminer Bayii Toplantıları organizasyonlarınızda,Ürün Tanıtımı ve Lansman Organizasyonlarınızda,Onur Gecesi ve Kuruluş Yıl dönümü Kutlamaları ve Organizasyonlarınızda,Gala Yemeği Organizasyonları ve Tıp Balosu Organizasyonlarınızda, Özel Yemekli Organizasyonlarınızda,Personel Kutlamaları Organizasyonlarınızda,Şirket İçi Eğitim Semineri organizasyonlarınızda,Piknik Organizasyonlarınızda,Mezuniyet ve Kep Töreni Organizasyonlarınızda,Konser Organizasyonlarızda,Basın Toplantılarınızda,Dernek Seçim Çalışmaları organizasyonlarınızda,Spor Klüpleri Konaklama organizasyonlarınızda,Kamp ve Spor Müsabakaları organizasyonlarınızda, ulusal & uluslararası kongreler,Bayii toplantısı organizasyonlarınızda,Vakıf ve dernek toplantılarınızda hizmetinizdeyiz.
Kurumsal organizasyonlarınız için en uygun hizmeti almak istiyorsanız Sizleri Mekanımıza bekliyoruz..
KALLAVİ-ETİLER
Tel:02122827070
Fasıl kültürünü sevenler bu mekanı pek beğenecek. Haftanın 7 günü canlı fasıl programı olan mekan; bekarlığa veda, doğum günü vs. gibi organizasyonlar için fix menüler sunuyor. Fasıl 21.00-00.00 saatleri arasında oluyor,fasıl bitince eğlence bitmiyor, devreye Canlı Türkçe Pop giriyor. Kurulduğumuz günden beri;

Günlük hayatınızın yükünü hafifletmek, yalnızlığınızı kederinizi paylaşmak, mutlu günlerinize ev sahipliği yapmak, sizi evinizdeymişsiniz gibi rahat edeceğiniz bir mekan  yaratmakla  zamanımız geçti...Yüzler değişse de ruhumuz hep aynı idi...Sıcak yalın meyhane kültürünü yaşatmaya çalışırken biz , hep yanımızda idiniz..Sevgi ve hüznün paylaşıldıkça artıp azalacağı bilinciyle, beraber geldiğimiz bu günlerden….geleceğe, hep birlikte...

1995'ten beri  Etiler KALLAVİ

BY CHEF RESTAURANT
Restaurant serüvenimiz 1989 yılında Bakırköy’de 5 masalı küçük bir dükkanda başladı. Kurucusu babamız Metin Külünkoğlu kısa bir süre sonra vefat edince babamızdan aldığımız bu bayrağı bugüne kadar gururla taşıdık…
Günümüzün hızla yükselen değeri yeme içme sektörüdür. Biz de By Chef ailesi olarak zengin Türk ve Osmanlı mutfağının nefis yemeklerini, zeytinyağlılarını, Anadolu’nun enfes yöresel emeklerini, saray mutfağının inanılmaz tatlılarını ve leri ile birlikte müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz. Bunların yanı sıra her gün sebzelerimizi İstanbul sebze halinden, etimizi Bursa’da özel yetiştirilmiş Ecrin organik besi çiftliğinden tavuk ürünlerimizi ise günlük paketlenmiş olarak Er-piliç, Banvit gibi seçkin markalardan temin etmekteyiz. Yemeklerimizde tereyağı, zeytinyağı ve ayçiçek yağı kullanmaktayız. 400 kişilik bahçesi, toplamda 600 kişilik oturma alanıyla Levent Kanyon AVM’nin yanında göz alıcı dekorasyonu ve birbirinden nefis menülerimizle sizlere daima güler yüzle hizmet vermeye çalışıyoruz.bunların yanında nefis ızgara ve döner çeşitleri sizleri bekliyor.
Kongre Seminer Bayii Toplantıları organizasyonlarınızda,Ürün Tanıtımı ve Lansman Organizasyonlarınızda,Onur Gecesi ve Kuruluş Yıl dönümü Kutlamaları ve Organizasyonlarınızda,Gala Yemeği Organizasyonları ve Tıp Balosu Organizasyonlarınızda, Özel Yemekli Organizasyonlarınızda,Personel Kutlamaları Organizasyonlarınızda,Şirket İçi Eğitim Semineri organizasyonlarınızda,Piknik Organizasyonlarınızda,Mezuniyet ve Kep Töreni Organizasyonlarınızda,Konser Organizasyonlarızda,Basın Toplantılarınızda,Dernek Seçim Çalışmaları organizasyonlarınızda,Spor Klüpleri Konaklama organizasyonlarınızda,Kamp ve Spor Müsabakaları organizasyonlarınızda, ulusal & uluslararası kongreler,Bayii toplantısı organizasyonlarınızda,Vakıf ve dernek toplantılarınızda hizmetinizdeyiz.

Kurumsal organizasyonlarınız için en uygun hizmeti almak istiyorsanız Sizleri Mekanımıza bekliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.