1 Mart 2015 Pazar

İstanbul Otelleri-3.Bölüm

HURRY-İNN MERTER İSTANBUL
Mehmet Nesih Özmen Mah. Nadide Cad. No.64 34010 Merter, İstanbul • Tel: 0212 483 4000
DÜĞÜN
Kendi masalınızı yaratacağınız ve sevdiklerinizin mutluluğunuza şahitlik edeceği bu özel günde tüm detayları biz sizin için düşünüyoruz.
Misafirleriniz ''Hoş Geldiniz'' kokteyli ile karşılanırken, ışıltılı masalar ve eşsiz menü alternatifleri bu geceyi daha da unutulmaz kılıyor. Tercihinize göre set menü veya kokteyl prolonge menüleri arasından seçim yapabilirsiniz. Misafirleriniz için ücretsiz vestiyerimiz de hizmetinizdedir.
Hayallerinizi süsleyen düğün, Hurry Inn Merter İstanbul Balo Salonu'nun eşsiz ihtişamı, sütunsuz olma özelliği ile öne çıkan konforu ve kalitesiyle birleştiği görkemli bir gece için sizi bekliyor. Hurry Inn Merter İstanbul'a adım attığınız ilk andan itibaren sizi karşılayan sıcaklık, huzur ve samimiyet düğün organizasyonunuzun her aşamasında sizinle olacaktır.
İstanbul'un merkezinde, konsepti, Osmanlı tarzı mimarisi ve ayrıcalıklarıyla misafirlerini ağırlayan Hurry Inn Merter İstanbul, çiftlere hayallerinin kapısını açıyor. Kalite ve şıklığın buluştuğu ihtişamı ile masallardaki düğünleri aratmazken, evlilik ile yepyeni hayata başlayan çiftlere çok özel hizmetler ve fırsatlar da sunuyor.
Hurry Inn Merter İstanbul'un profesyonel ekibi baştan sona her detayı gelin ve damat adına düşünürken çiftlere muhteşem bir düğünün keyfini çıkarmak kalıyor.
Ayrıca Nişan, Kına ve Gelin Hamamınızı da organize edebilirsiniz.

DÜĞÜN PLANLAMASI
Hayallerinizin bu büyük günü için tercihiniz; sevdikleriniz ile eşsiz bir düğün yemeği ya da kokteyl ise profesyonel ekibimiz salon süslemesinden, menü seçimine kadar her ayrıntıda size yol gösterecektir. Teması veya büyüklüğü ne olursa olsun hayalinizdeki etkinliği gerçekleştirmeniz için profesyonel ekibimiz her aşamada sizinle işbirliği içerisinde kalıyor. Hepsinin ötesinde, ekibimiz konukların hafızalarından silinmeyecek kusursuz bir etkinliğin nasıl hayata geçirileceğini çok iyi biliyor.
Konuklarınızın başını döndürecek bu özel gecede tüm istek ve ihtiyaçlarınız profesyonel Hurry Inn Merter İstanbul ekibi tarafından karşılanırken, ayrıcalıklarımızı bütünüyle yaşayacaksınız.
Size kendinizi kusursuz hissettirmek için buradayız…

SPA
Kendinizi Şımartın...
Sağlık Kulübü içerisinde, süit masaj odamızda çift olarak alacağınız 50'şer dakikalık ''Aromaterapi'' masajı ile yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

HEDİYE İMKÂNLARIMIZ
Anılarda kalacak güzel bir gecenin ardından siz değerli misafirlerimiz, Spa, Sauna, Hamam, Fitness ve ayrıcalıklı imkânlarımızdan da faydalanabilirsiniz.
COURTYARD MARRİOTT İSTANBUL AİRPORT
Basın Ekspres Yolu, Fatih Caddesi Dereboyu Sok No:2  34303 Halkalı Istanbul Turkey
T: +90 212 6920000 F: +90 212 6920001
Doğu ile Batı'nın, Kuzey ile Güney'in buluştuğu bir kültür kenti, İstanbul'dasınız...
Binlerce yıllık bir kültür ağacının gölgesindesiniz. Yüce dinlerin, imparatorlukların, sayısız kültür ve medeniyetin derin izleri genlerine kazınmış bir dünya başkentindesiniz.
İstanbul'a ve Courtyard Marriott İstanbul'a hoşgeldiniz...
Marriott International kalite standartları ile Courtyard Marriott İstanbul Atatürk Havalimanı'na ideal 5 dakikalık yakınlığı, CNR-Expo, IDTM ve Tüyap gibi fuar/kongre merkezleri ile ideal konumu, şehir merkezine olan 20 dakikalık mesafesi, sıcaklığı ve konforu ile iş ve kültür-sanat yaşamının merkezinde sizleri ağırlamaktan onur duyar.
RENAİSSANCE İSTANBUL BOSPHORUS HOTEL
Barbaros Bulvarı No: 145, Beşiktaş   İstanbul   34349   Türkiye
28 Yorum 90-212-340 70 00
Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, bugünün seyahat ve toplantı organizatörlerinin en zorlu gereksinimleri karşılar.
Geniş odalar ve İstanbul'da suit şehir muhteşem Boğaz manzarası, lüks yataklar ve en son teknolojilerle donatılmıştır.
Esnek toplantı alanı, uluslararası toplantılar, sunumlar, gala geceleri, düğünler, resepsiyonlar veya ödül akşam yemekleri için idealdir.

AĞAOĞLU MY CİTY HOTEL İSTANBUL
 Çakmak Mh.Tavukçuyolu Cd. No.22 34770 Ümraniye / İstanbul - Tel: 0 216 420 34 34 (pbx) Faks: 0 216 420 33 33
Davet anlayışına yepyeni bir soluk getiriyoruz. Özel günlerinizi daha da özel yaşamanız için tüm detayların düşünüldüğü, hafızalardan tüm ömür boyu silinmeyecek organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Şehrin kalabalığından uzak bu ferah ve eşsiz mekan ulaşım kolaylığı ile de özel günlerinizin gözdesi olacak.
SÖZBİR HOTEL
En mutlu gününüzü kıtaların birleştiği yerde, boğazın tam içinde İstanbul'un göz bebeği panaromasında kutlamaya davet ediyoruz.Bırakın şıklığı ve kaliteyi birleştiren mekanlarımızda hayalleriniz gerçeğe dönüşsün.Tamamı ön cephede 29 suit ve 16 apart Residence'la balayı hayallerinizi gerçekleştirmeyi vaad ediyoruz.Detaylı bilgi için: 0 (216) 334 34 34 / 1032 Satış Ofisi ile Bağlantıya Geçiniz.
Adres: Paşalimanı Cad. No:4 Üsküdar - İstanbul
Tel: 0 216 495 70 00 - 334 34 34 Fax: 0 216 495 70 70 - 334 80 80
LE MERİDİEN İSTANBUL ETİLER
Cengiz Topel Caddesi No: 39 · Etiler Istanbul, 34337 Turkey · Telefon: +902123840000 · Fax: +902123840100
İstanbul'un lüks semti Etiler'de 34 kat üstünde yükselen Le Méridien Istanbul Etiler, çevresine kalıcı ve üstün bir değer katarak, şehrin saygın imgelerinden biri olmaya aday.Fark yaratan hizmet kalitesi ve çağdaş stil ile dekore edilmiş konaklama odaları ile, Le Méridien Istanbul Etiler Istanbul'un iş hayatına yeni bir bakış açısı getiriyor. Oda kapılarını açmaktan daha fazla işe yarayan bir anahtar. Bu düşüncelerin de kapısını açabilir. Damak zevkiniz gelişirken yeni keşiflere olanak veren bir lezzet durağı. Varış yerinizde ve seyehatiniz boyunca etrafınızda gördüğünüz herşeye yeni bakış açısıyla yaklaşan bir otel.
HOLİDAY INN İSTANBUL CİTY
DÜĞÜN VE SOSYAL ETKİNLİKLER
 Düğün Paketi;
4 ders düğün yemeği menüsü crudites, fındık ve alkolsüz içecekler dahil 1 saat kokteyl
Menü Seçenekleri
2 misafir için menü tadımı
Düğün Pastası
Düğün töreni öncesinde Damat & Gelin Akşam yemeği için hizmet
Düğün töreni masa dekorasyon
Gelin Geçiş yolu için süsler
masa ve sandalye dekorasyonu için alternatif renkler
1 ay Yeşil Elma & Wellness Club üyeliği
yakınları için 1 Gün kullanım odası
DJ Müzik
Ekstra Hizmetler;
2 DVD Kayıt + 25 Resim
Barkovizyon (ikinci kamera ile canlı yayın için)
Barkovizyon (sunum için)
Limuzin servisi
Düğün biz 270 kişiye kadar hizmet verebilir havuzbaşı masallarda gibidir. Kötü hava koşulları balo yedekleme .The balo için kullanılır için ziyafet tarzı 400 kişilik bir kapasiteye sahip benzersiz sahne ve ışık sistemi ile donatılmış ve unutulmaz düğün ve nişan törenleri ev sahipliği yapmaya hazırdır.



Adres: Turgut Özal Cad. (Millet Cad.) 189 Topkapı 34280
İstanbul, Türkiye
Tel: +90 212 530 99 00
Fax: +90 212 530 99 24
HOTEL VİLLA VANİLLA ASİA
Hotel Villa Vanilla, konforlu odaları, teknolojik olanakları, leziz yeme – içme alanlarıyla misafirlerine birinci sınıf konaklama, toplantı ve ziyafet hizmetleri sunmaktadır.İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da yer alan Hotel Villa Vanilla , yeni yapılan dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na ,Sabiha Gökçen Havaalanı’na , bölge hastanelerine , sanayi bölgesine ve gün geçtikçe parlamakta olan alışveriş-ticaret merkezlerine ulaşım kolaylığı ile ideal bir konumda yer almaktadır.
İletişim Bilgileri:Hotel Villa Vanilla | Asia – İstanbul      Esentepe Mah. Yıldız Cad. No:9 Kartal / İSTANBULTel : 0216 517 90 00     Fax : 0216 517 90
CALİENTE GARDEN LEGEND HOTEL POLONEZKÖY
İletişim Bilgileri:Reşadiye Cad. No:18 Cumhuriyet Köy, Beykoz - İSTANBUL Tel: 0216 270 0 123, İstanbul - Polenezköy, Cumhuriyet Köy
Otelimizde toplam 80 oda bulunmaktadır.  Bunlar; 12 Kamara Room, 19 Standart Room,  20 Bungalow Room, 15 Deluxe Room, 4 Corner Room, 5 Garden Room, 4 Teras Room, 1 King Suite  oluşmaktadır.   80 dönüm alan üzerine kurulu, bol oksijenli, şehrin gürültüsünden uzakta, doğa ile baş başa bir mekan ve İstanbul’a sadece 30 dakikalık mesafede…
 Caliente Garden Legend Hotel Polonezköy’de sizin rahatlığınız için her şey düşünülmüş. Sağlık Kulübü & Spa, açık & kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar banyosu, özel masör ve masözlerimiz ile birlikte masaj keyfi sizleri bekliyor.   Otelimizde dinlenirken aynı zamanda eğlenebilirsinizde. Her cumartesi akşamı düzenlenen canlı müzik eşliğinde keyiflenebilir, gündüzleri arkadaşlarınızla paintball, canlı langırt, bilardo oynayabilir, ata binebilir, atv ile etrafı keşfedebilirsiniz. 

 Caliente Garden Legend Hotel Polonezköy, birçok organizasyona da ev sahipliği yapmaktadır. Şirket toplantıları, Eğitim seminerleri, düğün(havuz başı), nişan, kına gecesi organizasyonları, üniversite etkinlikleri, konser, festival, motivasyon organizasyonları, okul piknikleri, barbekü partileri, günübirlik piknik organizasyonları ve özel günlerinizdeki her türlü etkinliklerinizde sizin yanınızdayız.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.