1 Mart 2015 Pazar

İstanbul Otelleri-1.Bölüm

BY OTELL İSTANBUL
Telefon : (0216) 571 61 00 Dahili: 2437
Düğünler
byotell İstanbul profesyonel düğün uzmanları Anadolu yakasında hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek için sizi bekliyor. Mutluluğa ilk adımı muhteşem bir düğün töreniyle atın.
Byotell’in düğün uzmanları profesyonel bakış açıları ile tüm detayları düşünerek sizlere destek olacaklardır. Geleneksel düğünlerden modern düğünlere uzanan geniş bir yelpaze seçeneğiniz var. Uzmanlarımız düğün mekanına göre menü seçimi, konsept ve süsleme önerileri ve çok daha fazlası için çalışıyorlar.
Düğün bütçeniz, masa düzenleriniz, çiçekleriniz, fotoğraflarınız, müzikleriniz,  profesyonel ekibimiz tarafından organize edilir ve bu büyük gün akıllarda güzel anılarla yaşanır.
Düğün Ajandası
İhtiyacınız olan tüm konularda sizler için Byotell düğün uzmanları çalışmaktadır. Düğün hazırlıkları sırasında anlaşmalı olduğumuz firmalarla sizleri bir araya getiriyoruz.
Çiçek Firmaları
Gelin arabası firmaları
Davetiye firmaları
Sağlık ve güzellik firmaları
Fotoğraf ve video çekimi firmaları
Süsleme firmaları
Müzik, ışık, ses firmaları
Kuaför
Tatil ve balayı mekanları
Nikâh şekeri firmaları
Düğün Mekanları
Peridot Balo Salonu
Doğal ışıklarla aydınlatılan Byotell Peridot balo salonu seperatörlerle üçe bölünebilir ve bir bütün olarak açıldığında 550 kişiye kadar hizmet verebilmektedir. Son teknoloji ses ve ışık sistemleri ve şık atmosferi ile düğünlerinize ev sahiliği yapıyor.
Bahçe
Yaz düğünlerininin vazgeçilmezi bahçe düğünleri. Geniş sahne, açık hava ve şık bir mekanda evet demek isteyenler için 550 kişiye kadar size unutulmaz bir düğün vaadediyor.
Saklı Bahçe
Yemyeşil bir bahçe, yanıbaşınızda su sesleri ve şehrin merkezinde bir kır düğünü atmosferi... 220 kişiye kadar düğün ve özel davetlerinizde Saklı bahçe size unutulmaz bir organizasyon sunuyor.
Daha detaylı bilgi ve randevu için lütfen Byotell düğün uzmanları ile iletişime geçiniz.
LEGEND HOTEL MİRANDA GARDEN
info@legendhotelgarden.com
Cumhuriyet Cad. Elma Bahçeleri Sitesi A1-A2-A3 Bloklar
Polenezköy - Beykoz / İSTANBUL
Tel: +90 216 432 33 34 (pbx)
Fax:+90 216 432 33 35
20.000 M2 alan üzerine kurulu 25 odası bulunan ,dört mevsim farklı görsel ve tatları yakalayacağınız butik bir otel. Şehrin karmaşasından birkaç km uzaktasınız , fatih sultan Mehmet köprüsünden çıktıktan sonra eşsiz orman manzarası, bol oksijen ve daha seyahatin tadını çıkartamadan 12 km sonra yeşil ve huzurun buluştugu noktadasınız. Miranda garden otel. Tüm odalarımızı sizlere daha iyi hizmet verebilmek için konforunuza göre hazırladık.
Havuzbaşı ve kır dügünleri
Bireysel ve şirket piknik ve yemekleri
Leziz köy kahvaltısı
 EURO PARK OTEL
info@europarkotel.com
Telefon:+90 212 428 21 21Fax:+90 212 423 86 00Santral:+90 532 755 81 82Adres:Cumhuriyet Mah. E-5 Üzeri 1992 Sok. No:4
Esenyurt - Beylikdüzü / İstanbul, 34515 Türkiye
Euro Park Otel İstanbul'da günümüzün modern lüksünü yeniden tanımlayan bir anlayış ile yapılmıştır. 165 Adet superior, 18 adet bussiness executive ve 1 adet engelli odası olmak üzere toplamda 184 odası ve 250 yatak kapasitesi ile sizlere hizmet vermeye hazırız. Çeşitli donanım ve hizmetlerin sunulduğu otelimiz; hem iş hem de tatil seyahatleri için konaklamada idealdir.
Deneyimli ve eğitimli müstesna bireylerden oluşan ekibimizin her bir bireyi, misafirlerin bütün taleplerini üstün bir gayretle yerine getirmek üzere seçilmiştir. Misafirlerimizin genel deneyimini desteklemek için ekip; sabır, gurur ve keyifle ekstra yol kat etmektedir.
Bir Çağ Grup yatırımı olan ilk otelimiz Euro Park otel, turizm ve otelcilik alanında ilk adımı İstanbul Beylikdüzünde attı.Çağ Grup üst kulvardan dahil olduğu otelcilik alanının yanı sıra, Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve ağırlıklı olarak İstanbul'da dericilik endüstrisinde, inşaat alanında, tekstil ve daha birçok alanda faaliyet göstermektedir.
RAMADA PLAZA İSTANBUL HOTEL
Adres    Halaskargazi Cad. No: 63
34373 Şişli - İSTANBUL
Telefon  0-212-315 44 44
Faks      0-212-315 44 45
Ramada Plaza Istanbul, Taksim meydanına, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayına ve Nişantaşı’na yürüme mesafesinde ve Otel tüm büyük alışveriş merkezlerine metro ile 3 dakikalık mesafededir. Atatürk Havalimanına 23 km; Beyazıt ve Kapalı Çarşı'ya metro ile 8 dk'lık mesafede olup, Osmanbey metro durağının hemen önündedir.

Otel 162 lüks misafir odası ve 12 suiti ve 2 adet penthouse suiti ile sizlere üst düzey rahatlık ve konfor sunacaktır. Dekorasyon anlayışı size bir yandan evinizin sıcaklığını hissettirirken, diğer yandan odalar ve diğer tüm otel alanları yüksek teknolojik imkanlar sağlayan ürünler ile donatılmıştır.

Her mevsime göre ayarlanabilir iklimlendirme, satelite televizyon bağlantısı, Pay TV içeren LCD ekran televizyon sistemi, özel TV kanalları, dataport ve odalarda ve otel içerisinde ücretsiz kablosuz hızlı ADSL erişimi odalarda ve otel içerisinde kullanılan özelliklerden bazılarıdır.

Otelin giriş katında banka, tekstil mağazası, fotoğrafçı, erkek berberi, bayan kuaförü ve Douwe Egberts Coffee'den oluşan bir alışveriş alanı bulunmaktadır.


RADİSSON BLU AİRPORT&CONFERENCE HOTEL
E-5 Karayolu (Yanyol) No. 20
34295 K. Çekmece, İstanbul, Türkiye
Tel: +90 212 411 3838
Faks: +90 212 411 3828
İstanbul’da Düğün
İstanbul’da otel düğünü için en uygun mekanlardan birindesiniz. 350 metrekarelik ihtişamlı balo salonunda, 7m. tavan yüksekliğiyle dillere destan bir düğün gerçekleştirmek için Radisson Blu Havalimanı Oteli nde yerinizi ayırın.
Havalimanının yanıbaşında yer alan otelde, konuklar İstanbul düğünlerini deneyimli personelin yardımıyla mutlu çifte çok çeşitli menüler, müzik ve masa düzeni sunan şık paketlerden seçim yaparak planlayabilir.İstanbul düğün ziyaretçileri ise 326 adet gösterişli oda ve otantik Türk hamamına sahip Radisson Blu Airport & Conference Hotel, İstanbul’da konaklayabilirler.
Unutulmaz bir düğün mekanı için Radisson Blu Hotel, İstanbul’da yerinizi ayırtın
Düğün amaçlı hafta sonunu İstanbul’da geçirmek
Düğün sonrasında konukların kendilerini meşgul tutacak birçok aktivitesi olacak.
İstanbul Havacılık Müzesi İstanbul’un önemli görülecek yerlerinden birisidir. Radisson Blu Conference and Airport Hotel İstanbul’dan kısa bir araç yolculuğu mesafesinde olan bu müzede konuklar Türk Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan ve Osmanlı dönemine kadar uzanan savaş uçakları, helikopterler, üniformalar ve günlük ekipmanları görme şansını elde eder.
Unutulmaz bir İstanbul düğün mekanı seçmek
Radisson Blu Airport & Conference Hotel, İstanbul’u lüks bir düğün mekanı olarak seçin, herkesin zevkine uygun düğün paketlerinin keyfini çıkartın ve konukların büyük günden sonra rahatlamaları için otelimizdeki hamam sauna masaj seçeneklerinden faydalanarak dinlenmelerini sağlayın.
POİNT HOTEL BARBAROS
Adres:Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29 Şişli / Istanbul – TURKEY
Telefon:+90 212 337 30 00
Faks:+90 212 337 30 30
Otelimizin en üst katı, eşsiz bir İstanbul panaroması ile katıldığı pek çok yarışmadan derece kazanan şeflerimizin sunduğu Uluslararası Gourmet lezzetlerin, sizlerle buluşma noktası. Yeşilçam konsepti ile dekore edilmiş olup 300 kişilik kapasitesi özel günler ve etkinlikler için idealdir. Her öğün için À La Carte seçenekler mevcut olup, muazzam manzara karşısında çay, kahve ve içki servisi gün boyu devam etmektedir.
Ocean Restaurant
Lobby katında bulunan ve okyanus temalı olan restoranın kapasitesi 150 kişidir. Özellikle grup yemekleri için ideal olmakla beraber, tüm Lobby katına hakim manzarası ve içerisinde ki sanat eserleri ile otelin vazgeçilmez bir parçasıdır.
Piola
Dünya’nın en seçkin İtalyan Restaurant Zinciri, Point Hotel Barbaros’un lobby katında misafirlerini ağırlamaya başladı. 40’ı dışarıda olmak üzere, 100 kişilik oturma kapasitesi ile taze makarna & pizza yemenin İstanbul’daki tek adresi.
After 6 Lobby Bar
Lobby’nin merkezinde bulunması, zengin sıcak ve soğuk içecek seçenekleri, atıştırmalık menüsü ve atmosferi ile otelin nabzına ve şehrin ritmine kolayca ayak uydurmanızı sağlayacak. Sabah erken saatlerde kahvaltı imkanı bulamayan misafirlerimiz için kruvasan, poğaça, portakal suyu, çay ve kahve ikramı.
Lounge 34
Modern tasarımı ve oturma düzeni ile After 6’in sunduğu bütün hizmetleri bir üst katta şehir sahnesi ile birleştiren Lounge 34 görüşme ve kokteyllerin ana merkezidir.
GRAND HYATT ISTANBUL
TOPLANTI SALONLARI
Grand Hyatt Istanbul'un her biri özel olarak dizayn edilmiş, etkileyici 19 toplantı odası, son teknoloji ürünü toplantı ekipmanları ile her türlü davet, organizasyon, toplantı ve düğün için esneklik sunar. İster şirket toplantıları, ister şık bir akşam yemeği, isterseniz aileniz ve sevdiklerinizle çok özel bir düğün seramonisi düzenleyin; Grand Hyatt Istanbul'un tecrübeli personeli beklentilerinizin üstünde servis verecek ve size tam anlamıyla çok özel bir tecrübe yaşatacak.
Kongre vadisinde yer alan Grand Hyatt Istanbul, sunduğu hizmetleri ile misafirlerinin iş ile ilgili her türlü ihtiyacını da karşılamaktadır. 1966 m2'lik toplantı alanında, 1 balo salonu da dahil olmak üzere, geniş fuaye alanları bulunan, kullanıma göre şekli ve ebadı değiştirilebilen 19 toplantı salonu, tüm toplantı salonlarında (Tyana II ve Bizans hariç) en modern teknik ekipman teknolojisine uygun olarak döşenmiş Easy Meet Unit görüntü ve ses paketi, kablosuz ve hızlı internet noktaları, her türlü sekreterya hizmetinin verildiği İş Merkezi ile modern dünyanın tüm kolaylıklarını sunar.288 m2'lik fuaye, konferans veya kongrelerde kayıt alınması, kahve molaları, kokteyl ve sergilere olanak tanırken, direkt sokaktan giriş olanağı ile tüm toplantı salonlarına hizmet etmektedir.
Grand Balo Salonu
Grand Balo Salonu 500 kişiye kadar konferans ve kongrelere ev sahipliği yapabilecek bir salondur. 395 m2 olan Grand Balo Salonu yemek düzeninde 340, tiyatro düzeninde 500 kişi kapasitesine sahiptir. Her iki bölümünün de ayrı girişleri olan 2 adet salona bölünebilmektedir. Salonda tüm odyovizüel ekipmanlar mevcuttur.
Efes/ Bizans
Gün ışığı alan 120 m2'lik salon, herbiri 60 m2'lik fuaye alanından 2 ayrı girişe sahip salona bölünebilmektedir.
Troy
110 m2'lik gün ışığı alan salonun kendine ait bir fuaye alanı ve girişi bulunmaktadır. Tavan yüksekliği diğer toplantı salonlarından daha yüksek olarak 4.1 metredir.
Smyrna
64 m2'lik bu toplantı odası, kare şekliyle 25 kişiye kadar olan toplantılar için idealdir. Smyrna, Grand Balo Salonu'nun yanındadır.
Assos Boardroom
46 m2'lik salonda, 12 kişilik küçük toplantılar için sabit bir toplantı masası bulunmaktadır.
Tüm toplantı salonları fuayenin etrafında toplanmıştır ve otel lobisine direk bağlantıları vardır.
İş Merkezi Boardroom
32 m2'lik salon 12 kişiye kadar toplantılara evsahipliği yapmaktadır.
Grand Club Boardroom 1-2
8. Katta bulunan iki adet özel salon, 15 kişiye kadar özel toplantılara ev sahipliği yapabilmektedir.
Tyana Toplantı Salonları
Mezzanine katında yer alan Tyana salonları, iki adet yanyana toplantı salonu, kendine ait bir fuaye ve mutfak ve bir boardroom'dan oluşmaktadır. Bu salonlar diğer salonlardan ayrı bir katta, özel toplantılar için idealdir. Tyana 1 Salonu 150 m2, Tyana 2 Salonu 120 m2'dir.
Tyana Boardroom
49 m2'lik Tyana Boardroom 12 kişiye kadar toplantılarda sabit toplantı masası ile üst düzey toplantılara ev sahipliği yapmaktadır.
Easy Meet Unit
Taskisla Caddesi, Taksim
Istanbul,  Turkey, 34437
Tel: +90 212 368 1234
Fax: +90 212 368 1000
ELİTE WORLD PRESTİGE HOTEL
Adres: Şehit Muhtar Caddesi No:40
34435 Taksim İstanbul Türkiye
Tel: +90 212 297 13 13 (Pbx)
Fax: +90 212 297 62 40 / 41
Info Line: +90 212 444 0 883
TOPLANTI VE ORGANİZASYON
Taksim'in merkezinde toplam kapasitesi 480 kişi olan 4 ayrı toplantı salonunda herşey sizin için düşünüldü.
Konser, seminer, bayi toplantıları, ürün lansmanı ve her türlü sosyal etkinlik için gerekli teknoloji, donanım ve konforu profesyonel hizmet anlayışı ile sağlıyoruz.
20’şer kişilik kapasiteye sahip Fulya ve Yeşim toplantı salonları, küçük ölçekli toplantılarınızı ve görüşmelerinizi gerçekleştirebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Her türlü ofis cihazlarını kullanabilir, internet, telefon ve faks olanaklarından yararlanabilirsiniz. 
210 m2'lik alanıyla geniş ve rahat bir ortam sunan Manolya Balo Salonu; büyük çapta yemekli veya yemeksiz her türlü toplantılarınıza ve düğün organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmak için ideal bir mekandır.
130 m2’lik alanıyla otelin ikinci büyük salonu olan Nilüfer Toplantı Salonu; üstün teknik alt yapısıyla, maksimum 150 kişilik toplantılarınıza hizmet vermektedir.
Elite World Prestige Otel'in tüm birimleri modern teknolojik altyapıyla donatılmıştır. Toplantı salonlarımızda; tepegöz, projeksiyon, perde, telefon, kürsü, flipchart, lazer işaretçi, mikrofon, beyaz tahta, televizyon, DVD, VCD, ses ve ışık düzeneği, hızlı internet bağlantısı, ayarlanabilir klima, ofis malzemeleri, bulunmaktadır. Toplantılarınızın verimli geçmesi için oluşturulan Business Center'da hızlı internet, faks, fotokopi, PC, yazıcı, scanner, ses ve görüntü sistemleri, kiralık gereçler, telefon ve sekreterlik hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Elite World Prestige Otel; tüm birimlerinde, özellikle toplantı ve organizasyonlarında ikram ve teknik destek konusunda kendi alanında uzmanlaşmış profesyonel personeliyle hizmet vermektedir.

TİTANİC BUSİNESS KARTAL HOTEL
businesskartal@titanic.com.tr
Adres:KartalOrta Mah. Barbaros Hayrettin Paşa Cd No:43 Kartal 34880 İstanbul
 Tel : (0216) 453 50 50Faks: (0216) 309 84 84
İstanbul Anadolu Yakası'nda Düğünler
Bir çiftin düğün günü, unutulmaz olacağı kadar, tüm kaygılardan da uzak olmalıdır. Her çiftin bu çok özel güne dair kendine özgü hayalleri olduğu biliyor ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz.
İster görkemli bir düğün, ister aileler arasında bir tören ve sonrasında yakın akrabalarla yenen bir yemek, Titanic Business Asia'da her tercihe göre bir seçeneğimiz bulunuyor.
Mutluluğunuzun yansıması olan bu özel gününüzü, isteklerinize en uygun şekilde gerçekleştirebilmek için oturma düzeninden, mönü ve süslemelere kadar, her detayın üzerinden sizinle birlikte geçip farklı kokteyl ve yemek alanı seçeneklerimizden, bu güzel etkinliğe en uygununu seçebiliriz.
Tüm bu şölenden yorgun düşüp dinlenmeye çekilmek istediğinizdeyse, özel olarak hazırladığımız muhteşem süitlerimizden birisi hizmetinizde olacaktır.

Daha detaylı bilgi ve randevu için lütfen banket satış departmanımızla irtibata geçiniz.
Telefon: (0216) 453 50 50 Dahili: 5021



CROWNE PLAZA İSTANBUL ASİA
info@cpistanbulasia.com
Tel:216 585 6060
 Tel:216 585 6061
ADRES:Dedepaşa Cad. No: 2 Pendik Kurtköy 34912
İstanbul TürkiyeDüşlerinizin ötesinde , özel konsept düğünlerle Anadolu yakasının en görkemli balo salonlarında hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Her biri kendi alanlarında uzman ve tecrübeli ekiplerimiz, en küçük detaylara kadar her şeyi sizin planlandı. 1483 m2 lik Topkapı balo salonu ve 885 m2 lik Beylerbeyi balo salonu ile bölgenin en büyük 1200 kişinin aynı anda oturabildiği kolonsuz , yüksek tavanlı her renk dekorasyona uyumlu, özel girişli ve fuaye alanları olan salonlarımızda mükemmel hizmet ile aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz.
WYNDHAM İSTANBUL PETEK HOTEL
 info@wyndhamistanbul.com
 reservation@wyndhamistanbul.com
Basın Ekspres Yolu Yavuz Sultan Selim Cad.
No.80-82 Güneşli 34212 İstanbul, Türkiye
Tel: (212) 464 0000 ( pbx )
Tel:(212) 464 0100
Hayatınızın en önemli gününü kusursuz kılmak için…
Yepyeni bir hayata adım atacağınız bu özel günde, kendinizi Wyndham İstanbul Petek'in profesyonel ekibine emanet edin, bütün detayların düşünüldüğü muhteşem bir düğünle dünya evine girin.
Türk ve dünya mutfağının en beğenilen lezzetleri ile oluşturulan zengin menü seçenekleri, seçtiğiniz konsepte göre süslenecek 420 kişi kapasiteli, göz dolduran aydınlatması ve büyüleyici ambiyansı ile Grand Ballroom'daki düğününüzün her anı, unutulmaz bir anıya dönüşecek.
Wyndham İstanbul Petek'in misafirlerine sunduğu düğün paketi ile düğünden önce yemek tadımı yapabilir, kendi suitinizde lezzetli bir akşam yemeği yiyebilir, düğününüzün ertesi gününde size özel hazırlanan kahvaltınızı yapıp, Blue Harmony SPA & Fitness merkezimizde düğününüzün yorgunluğunu atabilirsiniz.
Merkezi konumu, profesyonel ekibi ve kusursuz hizmet anlayışı ile Wyndham İstanbul Petek, yeni evlenecek çiftlerin en özel günlerini tam da hayallerindeki gibi organize ediyor.

TAXİM HİLL HOTEL
Adres:Sıraselviler Cad.No:5 Taksim-İstanbul
LİMAK EURASİA LUXURY HOTEL
Rüzgarlıbahçe Mh. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu Cd. No:5 Kavacık / Beykoz(asya yakası) – İstanbul / Turkey
Posta kodu: 34805
Telefon: 0 216 680 42 00
Fax: 0216 680 42 10
Limak Eurasia Luxury Hotel, Asya yakasının Avrupa'ya en yakın noktası olan Kavacık'ta bulunan konumu ile her iki yakadan gelecek konuklarınız için kolay ulaşım ve ücretsiz otopark imkanı sunmaktadır.
İstanbul'un en yeni beş yıldızlı otellerinden biri olan Limak Eurasia Luxury Hotel'de her detay düşünülerek hazırlanmış olan salonlar, kokteyl alanı, açık alanda havuz başı, teras ve bahçeler bulunmaktadır. Düğün, davet, nişan. Kına gecesi, nikah organizasyonlarınız için 10 kişiden 500 kişiye kadar yemek alabilirsiniz. Hayallerinizdeki düğünü yaşatabilmek için, ödüllü yemeklerden oluşan menüleri beş yıldızlı profesyonel ekibimiz servis ediyor. Çiçek, süsleme, müzik sizin isteğinize göre özel olarak planlanıyor.
Düğününüzü planlamaya başlamadan önce otelimizi ziyaret edin, sizin heyecanınıza ortak olalım.
DREAM HİLL HOTEL
Bağdat caddesi No:273  
İdealtepe /Maltepe/İstanbul 
Tel:0216 4580000
DÜĞÜN & ORGANİZASYON
 Dream Hill Hotel’in teras katında muhteşem adalar manzaralı Büyükada
Balo Salonunda 350 kişiye kadar düğün organizasyonları yapılmaktadır.
Masa ve sandalye süslemesi, gelin yolu, dj veya canlı müzik alternatifleri,
limitli-limitsiz meşrubat veya yerli içki ve farklı tadlarda son derece
lezzetli yemeklerden oluşan mönü seçeneklerini içeren düğün paketleri
bulunmaktadır. Gelin ve damadın düğün gününde ve 1. evlilik yıl
dönümünde otelde konaklaması ve kahvaltı ikramı, aileler için düğün
günü kullanım odası ve Düğün Pastası Dream Hill Hotel’de evlenecek
olan çiftlere otelin armağanıdır. Dream Hill Hotel bu özel mutlu gününüzü
ve Nişan, Kına Gecesi, Sünnet Yemeği, Mezuniyet, Doğumgünleri gibi diğer
özel günlerinizi de unutulmaz kılmak için sizleri bekliyor.
GRAND CEVAHİR HOTEL
Darülaceze Cad.No:9 Okmeydanı/Şişli İstanbul
 info@gch.com.tr             +90 (212) 314 42 42 (pbx)
 sales@gch.com.tr           +90 (212) 314 42 96
 muhasebe@gch.com.tr   +90 (212) 314 42 89
 fitness@gch.com.tr         +90 (212) 314 43 27
 reservation@gch.com.tr  +90 (212) 314 42 36  / +90 (212) 314 42 44İşinize keyif katıyoruz
 Sahip olduğu ilklerle sektörde farklılık yaratan Grand Cevahir Otel, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı Kongre Oteli’dir . Avrupa’nın en büyük otel kongre salonuna sahip olan Grand Cevahir Otel, 2500m2 kullanım alanı ile Avrupa’nın en büyük balo salonlarından birini bünyesinde barındırmaktadır.

ARMADA İSTANBUL OLD CİTY HOTEL
 info@armadahotel.com
Ahirkapi Sok. No:24 Cankurtaran Istanbul
Tel: 212 455 44 55
Kurulduğumuz 1994 yılından bu yana bizlere hep bu soru ışık tuttu. Eskiden olan, bugün çoğu kaybolmuş, ama hep aranan, hep özlenen İstanbul’a has özellikler... Elle tutulan ve tutulamayan, İstanbul’u İstanbul yapan özgün değerler… Kurum kültürümüzün de temelini oluşturan değerleri, misafirlerimize sunduğumuz ürün ve hizmetleri, hep bu sorunun karşılığı olan cevaplar biçimlendirdi.Bugün, kurumumuzun yapı taşları olan Armada Sultanahmet Otel, Armada Pera Otel ve Armada Gezi Teknesi aracılığı ile İstanbul’un özgün yaşam kültürünü hayata geçirerek ve yaşatarak “İstanbulseverler”i memnun etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.20 yıldan fazladır sürdürülen Armada Otel kurum kültürünü; İstanbul'un kültürel kimliğinin ve İstanbul tarzı yaşam öğelerinin araştırılması ve korunarak çağdaş yorumlarla yarınlara aktarılması oluşturuyor. Kısaca “Sahiplenme, Koruma ve Yaşatma” diye özetlediğimiz felsefemiz, artık İstanbul’un denizlerine de tarihi Pera bölgesine de uzanıyor.Boğaz’ın ve şehrin muhteşem silüetine yaraşır Armada Gezi Teknesi, eski Şirket-i Hayriye “Tenezzüh” teknelerinden feyz alınarak ve size en konforlu ve en keyifli gezi deneyimini yaşatmak amacıyla tasarlandı. El yapımı olma özelliği yanında Armada Otel’in seçkin servis kalitesi ve mutfağını da beraberinde sunan bu İstanbul klasiği ile İstanbul Boğazı, Haliç ve Adalar yönünde düzenleyeceğiniz gezilerde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.
Kardeş otelimiz Armada Pera Otel ise eski İstanbul'un "Avrupai" semti tarihi Pera'da, Osmanlı Sarayının terzisi Paul Parma ve ailesine ait "Parma Apartmanı"nın restorasyonu ile 2013'de hizmete girdi. Beyoğlu'ndaki Art Nouveau binalar arasında özel bir yeri olan beş katlı "Parma Apartmanı", bugün 20 odalı, şık ve konforlu, butik hizmet veren bir otel olarak, böyle bir yerde kalmanın farkını bilen konuklarını ağırlıyor.
Armada Otel'i tanıdıkça İstanbul'u, İstanbul'u keşfettikçe Armada Otel'i daha iyi anlayacak ve hissedeceksiniz. Şimdi sizleri Armada İstanbul ile tanışmaya ve Armada Sultanahmet, Armada Pera ve Armada Gezi Teknesi ile İstanbul’u yeniden keşfetmeye davet ediyoruz.
ELİTE WORLD BUSİNESS HOTEL
 infobusiness@eliteworldhotels.com.tr
Adres: Gültepe Mah. Şehit Zafer Kızıltaş Sok. No:1
Küçükçekmece,İstanbul
(E-5 üstü, Florya metrobüs istasyonu yanı )
Tel: + 90 212 411 46 46 (Pbx)
Fax: +90 212 411 46 99
TOPLANTI VE ORGANİZASYON
İş toplantıları ve sosyal organizasyonlara da ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmış olan Elite World Business Hotel’de bu amaçla toplam kapasitesi 2000 kişi olan, bir tanesi gün ışığı alan, 11 ayrı toplantı salonu yer almaktadır. Elite World Business kongre, seminer, bayi toplantıları, ürün lansmanı ve diğer sosyal etkinliklerde de teknoloji ve konforu bir arada sunmayı hedefliyor. Uluslararası İstanbul Atatürk havalimanına çok yakın mesafede,700 ve 650 m2’lik iki ayrı Balo Salonu ihtişamlı dekorasyonuyla düğün, davet, kongre gibi geniş katılımlı organizasyonlarınız için ideal bir seçim.11 adet değişik ebat ve kapasitede toplantı odası bulunmaktadır. İki toplantı salonu ikiye bölünebilir veya birleştirilebilir özelliktedir. İş merkezi katılımcılara tam bir sekretarya ve asistanlık hizmeti vermektedir.Konusunda uzman mutfak ekibimiz yaratıcı menüleriyle, konferans ekibimiz de davetinizin planlanması ve operasyonunuzun başarılı geçmesi için size her zaman yardıma hazırdır.Kablosuz hızlı internet servisimiz, bütün alanlarda, otel misafirlerimizin ve toplantı katılımcılarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunulmuştur

BEST WESTERN PLUS The President Hotel Istanbul
info@thepresidenthotel.com
Tiyatro Cd No:25 Beyazit 34126 Istanbul -Turkey
Telefon: (+90 212) 516 69 80 (20 satır)
Fax : (+90 212) 516 69 98
Tarihi İstanbul'un kalbinde yer alan BEST WESTERN PLUS The President Hotel, İstanbul'un tarihi eserleri ile iç içe yaşamak isteyenlerin, doğal güzellikleri sevenlerin tercih ettiği bir konaklama merkezidir. Konuklarının rahatı ve memnuniyeti The President Hotel'in her zaman birinci ilkesi olmuştur.
Marmara Denizi'ne bakan terası, konforlu ve şık odaları, her amaca uygun olarak düzenlenebilen toplantı ve yemek salonları ile BEST WESTERN PLUS The President Hotel verdiği başarılı hizmetten gurur duymaktadır.
Türk mutfağının yanı sıra uluslararası mutfaklardan değişik tatları da bulacağınız Ocakbaşı Restaurant'ı, yorgunluk atacağınız The English Pub'ı, kahvenizi keyifle yudumlayacağınız The President Cafe'si ile tüm beklentilerinize cevap veren BEST WESTERN PLUS The President Hotel huzur bulacağınız bir mekandır.
HİLTON GARDEN INN İSTANBUL GOLDEN HORN
Timur.birincioglu@hilton.com
Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi, Dutluk Sokak, 34445 Beyoğlu - İstanbul, Türkiye
T:0212 314 50 00
Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Haliç’te, İstanbul’un incisi Boğaz’ı Marmara Denizi ile birleştiren doğal bir limandır.Otelimiz deneyimli, profesyonel ve yardımsever ekibiyle, farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları ile muhteşem organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Misafirlenizin ünlü Hilton şeflerinin hazırladığı lezzet şöleniyle ağırlanacağı alanda organizasyonunuza hayat vermek sizin elinizde. Unutulmaz bir davetle hatırlanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Grup ve Organizasyon departmanımızla irtibata geçebilirsiniz.
RİVA’S CLUB OTEL
info@rivaclub.net

15 yıldır toplantı ve kongre organizasyonu yapan Topkon'un bir kuruluşu olan Riva’s Club, konaklama, kır düğünleri, şirket toplantıları ve özel yemekler için tüm olanaklarıyla hizmetinizdedir.
Riva’s Club, Çekmeköy Sırapınar’da yeşillikler içinde, trafik gürültüsünden uzak, İstanbul Şile otoyolundan Beykoz yönüne sadece 2,5 km. uzaklıkta bulunan bir çiftliğin içinde yer almaktadır. İçinde yüzme havuzu, 3000 kişilik yeşil çim alanı, 600 kişilik yarı kapalı ve kapalı mekanlar, bilardo, langırt ve masa tenisi içeren oyun salonları ile 2 adet 50 ve 60 kişilik ses izolasyonu bulunan toplantı salonu ve 19 adet butik otel odası bulunmaktadır.
Tesisimizde, çok rahatlıkla ve hava durumunu düşünmeden, kır düğünü, konaklamalı eğitim toplantıları, çeşitli etkinlikler ile kokteyl ve toplantılar yapabilirsiniz. Tesisimiz her türlü konfora sahip olup 350 kişilik oturmalı düzende kapalı alanımız bulunmakta, yağmur durumunda aynı etkinlik, iç mekanımızda rahatlıkla gerçekleştirilebilmektedir.
Tesisimiz hem İstanbul’da ve hem de İstanbul'un gürültüsünden uzak bir konumda olup, toplantı, konaklama, eğitim, kır/kış düğünü, doğal çevrede tatil imkanları ile sizlere keyifli konaklama ve toplantı olanakları sunmaktadır. Ayrıca İstanbul'da yepyeni bir konsept olan Köpek Oteli'de tesisimizde siz sayın konuklarımızın hizmetindedir.
Riva’s Club, butik otel odaları, oturma köşeleri ve restaurantı ile sizlere her mevsim güzellikler yaşatacak bir yerdir. İster sonbaharın hüzünlü güzelliğiyle terasta içilen çay ister soğuk kış günlerinde şömine karşısı sohbetler ister baharda muhteşem kır çiçeklerinin renk cümbüşü ile isterseniz de yazın havuz başı keyfi ile 12 ay Riva's Club'dan vazgeçemeyeceksiniz.
Sektörde geçirdiğimiz 15 yılın tecrübesiyle her türlü organizasyonunuzu bizlere gözleriniz kapalı teslim edebilirsiniz. Sizin hayal ettiğiniz etkinliği profesyonel ekibimizle sorunsuz, keyifli bir şekilde gerçekleştirileceğimizden emin olabilirsiniz.
Sırapınar Köyü, Cömert Sokak (Kasaba Sitesi Arka Çıkışı) Ömerli, İstanbul, 34794 Türkiye
0 216 435 55 85 – 0533 306 57 66
0 216 435 55 89 (fax)
MİRACLE İSTANBUL ASİA HOTEL
Adres: Harmandere Mah. Dedepaşa Cad. Site Sk. No:8, 01960 Kurtköy - Pendik, Istanbul, Türkiye
Rezervasyon için sales@miracleistanbulasia.com
Tel : 0216 510 0404
Fax: 0216 510 0408
Otelimiz, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 3 Km , Viaport AVM'ye 1 Km , Formula 1 Tuzla'ya 7 Km, Pendik Marin Türk İstanbul City Port'a 10 Km mesafededir. 
Anadolu yakasının önemli iş ve sanayi merkezlerine olan yakınlığı nedeni ile tüm dikkatlerini üzerine çekmektedir. Hem E-5 Ekspres yoluna hem de E-6 Trans-Avrupa Otoyolu’na kolay ulaşılabilir bir yerde olması otelimizi gerek iş seyahatinde olanlar gerekse tatil yapanlar için mükemmel bir seçim haline getirmektedir.
Otelimizde, 219 business class oda, uluslararası lezzetlerin sunulduğu a la carte restaurant, günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak lüksün ve tazeliğin buluştuğu Spa & Fitness Merkezi, Türk hamamı ve 10 adet toplantı salonu hizmetlerini üstün kalite ve memnuniyet anlayışı ile misafirlerimize sunulmaktadır.
Yakındaki Görülecek Yerler
Viaport, Neomarine ve Pendorya Alışveriş Merkezleri, İstanbul Grand Prix’nin düzenlendiği yer olan İstanbul Park Pisti’nde Motor Sporları, Pendik Marina’da deniz kıyısında gezinti, Boğaz’da tekne turu, Bağdat Caddesi’nde bir gezinti, sadece 45 dakikalık bir mesafede olan İstanbul’un en ünlü tarihi ve turistik yerleri Aya Sofya, Sultanahmet Camii ve Kapalı Çarşı’ya günü birlik gezi
LAUSOS PALACE
info@lausospalace.com
Adres:Meşrutiyet Mahallesi 19 mayıs caddesi çoruh Sokak No:33
şişli / Istanbul / Turkey
Tel:+90 (212)356 30 80
Fax:+90 (212) 356 30 88
Şişli İlçesi’nde merkezi bir konuma sahip olan 5 yıldızlı Lausos Palace, popüler mağaza, kafe ve barların bulunduğu şık Nişantaşı alanına 500 metre mesafededir. Modern olanaklara sahip konaklama birimleri sunmaktadır. Wi-Fi erişimi tesis genelinde ücretsizdir. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur ve konuklar konsiyerj masasından yararlanabilir.
Palace Lausos’un şehir manzarası sunan klimalı odalarında minibar, düz ekran uydu ve kablolu TV ve oturma alanı bulunmaktadır. Her birimde standart olarak dizüstü bilgisayar büyüklüğünde emanet kasası sağlanmaktadır. Ücretsiz çay-kahve yapma imkanı mevcuttur.
Otelin restoranı her sabah açık büfe kahvaltı servis etmektedir. Hareketli bir bölgede yer alan tesisten çıkıp yerel ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.
Lausos Palace’nin çamaşırhane ve ütü hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Otelin tur masası, araba kiralama ve çevredeki ilgi çekici yerler hakkında bilgi sağlama konusunda yardımcı olmaktadır.
Cevahir Alışveriş Merkezi 800 metre mesafededir. Taksim Meydanı ve tarihi Sultanahmet bölgesi gibi şehirdeki diğer yerlere kolay erişim sunan Şişli Metro İstasyonu da 800 metre uzaklıktadır. Atatürk Havalimanı 20 km mesafededir ve ek ücret karşılığında havaalanı ulaşım servisi ayarlanabilir.
Tandır Restoran
Restoranımız şelaleli havuzun yanındaki açık alan ve kapalı alanıyla 400 kişi kapasitesindedir. Yemeklerimiz Osmanlı mutfağının damak zevkine uygun hazırlanmaktadır. Mutfak ürünlerimiz içerisinde özellikle Kırmızı et, balık ve sebzelerin kaliteli ve taze olması ve korunması konusunda hassasiyetimiz üst düzeydedir.
Restoranımız Sünnet, nişan, doğum günü ve şirket yemekleri için ideal ekipmanlar ve konuma sahiptir. Tandır Restoran konum olarak Şişli, Nişantaşı, Osmanbey ve Beşiktaş’ın kesiştiği 19 mayıs caddesi üzerinde Türk Kalp Vakfına 100 metre mesafede Fulya dadır. Tandır restoran 25 kapalı ve 80 açık alanda ücretsiz otopark imkanı vermektedir.
Özel grup yemekleri talepleriniz ve özel fiyatlar için 0(212)3563080 numaralı  telefonla arayabilir veya  info@lausospalace.com adresine e-postanızı gönderebilirsiniz.
Not Restoranımız alkolsüz olup açık alanda sigara içile bilmektedir.  Kapalı alanda yasalar gereği sigara içilmesine izin verilmemektedir.
MARMA OTEL
E-posta: info@marmaotel.com
Marmara Eğitim Köyü Büyükbakkalköy
34857 Maltepe - İSTANBUL
Tel: 0 (216) 626 12 00
Fax: 0 (216) 626 11 69
Bu özel gününüz için tüm istek ve ihtiyaçlarınız profesyonel ekibimiz tarafından kusursuz organize edilecektir. Hayalinizdeki düğünü Marma Otel'in büyülü atmosferinde gerçekleştirebilirsiniz.
Tel: 0(216) 626 12 00
Ziyafet Mekanları
Banquet Düzeni Kokteyl
Havuz Balo Salonu           400 Kişi                600 Kişi
Havuzbaşı           450 Kişi                750 Kişi
Marmara Balo Salonu      236 Kişi                500 Kişi
DEDEMAN İSTANBUL
 Email: istanbul@dedeman.com

Yıldız Posta Caddesi, 50 Esentepe 34340 İstanbul - Türkiye
Telefon: +90 (212) 337 45 00 | Fax: +90 (212) 275 11 00
Şehir oteli olarak tasarlanan Dedeman Otel İstanbul, 30 yıldır kazandığı deneyimini dünyanın her yerinden ağırladığı konuklarıyla paylaşmaya devam etmektedir. Modern şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan, büyük alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede bulunan Dedeman Otel İstanbul, konforlu 325 odası ve yüksek teknolojiye sahip 16 toplantı salonu ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir seçim. Dedeman Otel İstanbul konuklarına, Türk mutfağından seçme yemekler ve uluslararası lezzetlerden oluşan menüye sahip panoramik İstanbul manzaralı Roof Bar’ında keyifli bir akşam yemeği fırsatı sunmanın yanı sıra güler yüzlü ve deneyimli çalışanları ile beklentilerin üzerinde hizmet vermektedir.

BOSPHORUS PALACE HOTEL

www.bosphoruspalace.com
 E-Mail: info@bosphoruspalace.com

Adres:Yalıboyu Caddesi No: 64 34676
Beylerbeyi - İstanbul / TÜRKİYE
Tel: +90 (216) 422 00 03 pbx (Pbx)
Faks: +90 (216) 422 00 12

OSMANLI'NIN İHTİŞAMI, BOĞAZIN MAVİSİYLE BULUŞUYOR...
1876-1909 yılları arasında Debreli İsmail Paşa’ nın yalısı olarak kullanılmıştır. 1983 yılında yanan yalı, eldeki röleve projeleri ve fotoğraflara dayanılarak eskisine uygun olarak 1993-1996 tarihlerinde Turizm Bakanlığı’nın tahsis ve onayı ile “Yalı Turizm Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.” tarafından yeniden aslına uygun şekilde inşa edilerek Bosphorus Palace Hotel olarak turizme kazandırılmıştır. Debreli İsmail Paşa Yalısı Neo-Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biridir. 1486 metrekare arsa üzerine kurulu yapı 300 metrekaredir. Yalının, bahçe yönü harem, deniz yönü selamlık olarak kullanılmıştır. Otel; Osmanlı motifleri ile bezenmiş yaldızlı,çentikli zarif tavan süslemeleri, kristal avize, orijinal padişah fermanları ve el yazmaları ile karşılamakta, boğazın mavi suları ile kucaklamakta ve kişiye özel misafirperverlik anlayışı ile ağırlamaktadır. En küçük detaya verilen önem ve 14 özel yalı odasının her birindeki konfor hemen göze çarpmaktadır. Odalarda tavan ve duvar süsleri dikkat çekerken;mobilyalar İtalyan el işçiliği 18 ayar altın varak kaplama olup, banyolar İngiliz tarzında dekore edilmiştir. Yalının deniz katındaki 200 yıllık kayıkhanenin otel restoranına dönüştürülmesi ile yaratılan bu özel mekanda, sizlere son derece lüks ve romantik bir atmosferde, dünya mutfağından leziz seçmelerini tatma ayrıcalığını sunar. Bosphorus Palace Hotel’de yapılan düğün organizasyonlarında düğün çiftlerine başka özel fırsatlarda sunuyor. Otele giriş yaptığınız andan itibaren ayrıcalıklı olduğunuzu her fırsatta hissediyorsunuz. Bu romantik ve özel gününüzde kaliteli servis anlayışı ve lezzetli menülerle birlikte kokteyl ve düğün yemeğinizin tadını çıkarıp, Size özel hazırlanmış konaklama odasında ücretsiz konaklama, Odanıza şampanya ve ikramlar, Odaya ilk romantik sabah kahvaltısı, Turn down servisi, imkanlarından yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca, özel ve önemli günlerinizi unutulmaz kılmak için düğün, davet, toplantı ve her çeşit resepsiyonlarınızda yılların güvenilir tecrübesi ile konuklarına ayrıcalıklı ve üstün konukseverlik anlayışını sunarak hizmet vermeye devam etmektedir. İster iş toplantısı ve yemekleri, ister düğün, nişan gibi özel davetlerinizde tarihin derinliklerinde gezintiye çıkabilir, bu büyülü atmosferi misafirleriniz ile İstanbul’un İlk Yalı Otel’inde yaşayabilirsiniz. Butik Otel, seçkin misafirlerine nefes kesen İstanbul’un merkezine yakın olmanın avantajını yüzyıl öncesinin kültürü ile aynı anda sunuyor.

DİVAN İSTANBUL ASİA
info.divanasia@divan.com.tr
sales.divanasia@divan.com
E5 Karayolu üzeri No:209 Üst Kaynarca Pendik 34899 İstanbulT: 0216 625 00 00      F: 0216 625 01 01     
Şehrin en yeni ve en heyecan verici mekanlarından biri olan Divan İstanbul Asia, Kasım 2009 tarihinde kapılarını açtı. 25 katlı “business class” otelimizin 231 odası, misafirlerine sadece üstün kalite ve konfor sunmak için değil, aynı zamanda iş seyahati sırasında her türlü ihtiyacın karşılanması anlayışıyla da tasarlandı. Şehrin hızla gelişen Asya yakasındaki en büyük ve iş seyahatleri için en konforlu otel olma özelliğine sahip Divan İstanbul Asia, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na kolay erişimin yanı sıra, ülkenin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine yakın mesafedeki konumu ile de ayrı bir avantaj sağlamaktadır. Üstün teknoloji ile donatılmış Divan İstanbul Asia, iki a la carte restaurant, üç bar, günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak son derece konforlu Spa & Fitness Merkezi ve aralarında 1000 kişi kapasiteli 765 metrekarelik kolonsuz balo salonu olan toplam dokuz toplantı odasını misafirlerinin hizmetine sunmaktadır. İstanbul Anadolu Yakası'nda DüğünlerBir çiftin düğün günü, unutulmaz olacağı kadar, tüm kaygılardan da uzak olmalıdır. Her çiftin bu çok özel güne dair kendine özgü hayalleri olduğu biliyor ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz.İster görkemli bir düğün, ister aileler arasında bir tören ve sonrasında yakın akrabalarla yenen bir yemek,
Hayatınızın En Değerli Günlerini
Stil ve Zarafet İçinde Kutlayın

SHANGRİ-La BOSPHORUS
 E-posta:slib@shangri-la.com
Shangri-La Bosphorus, Istanbul, şık düğünler için şehirdeki ilk seçenekOtelin iki muhteşem balo salonunun kapasitesi 100 ile 550 kişi arasında değişir.Düğün gününüzün rüyalarınızın gerçekleştiği gün olmasını sağlamak üzere, düğün uzmanlarımız düğünüzle ilgili tüm hizmetleri baştan sona sizin için yönetir ve koordine eder.
Davetler
Davetlerinizi zarif ve iyi donatılmış bir mekanda, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da gerçekleştirin.Toplantı yerleri arasında harika bir şekilde hazırlanabilen Shangri-La Balo Salonu ve salonun dışındaki fuaye alanı yer alır. Daha samimi davetler  için bir dizi etkinlik salonumuz hizmetinizdedir.

Daima ilgili olan, profesyonel etkinlik ekibimiz her türlü ihtiyacınızın karşılandığından emin olacaktır. Yemek ve düzenleme ne olursa olsun, tek noktadan tüm planlama hizmetlerinin verilmesi tüm etkinlikleri görkemli kılar.
Teklif İsteyin
Etkinlik ihtiyaçlarınızı bizimle paylaşmak için siz yalnızca formu doldurun, planlamayı bize bırakın.

Düğün ve Kutlamalar İrtibat Bilgileri
Telefon:(90 212) 275 8888
Faks:(90 212) 275 8889

MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL
 hotel.istanbul@moevenpick.com
Büyükdere Caddesi, 34330, 4. Levent | Istanbul | Turkey
+90 212 319 29 29 |
İstanbul’da ödüllü bir otel
2014 yılında World Travel Awards tarafından "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, modern tarzı kusursuz hizmetle bir araya getiriyor. Hem tatil hem de iş seyahatinde olan misafirlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sunulan ileri teknoloji olanakların ve benzersiz gastronomik lezzetlerin keyfini çıkararak, İstanbul'un en heyecan verici noktasında bulunan bu ayrıcalıklı oteli keşfedin.
İstanbul’un en modern iş ve alışveriş bölgesinin kalbinde bulunan, Taksim Meydanı’na kolayca ulaşabileceğiniz Mövenpick Hotel Istanbul, şehrin şık alışveriş merkezlerine sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.
Konaklamanız boyunca sağlıklı ve formda kalmak için en son teknoloji kardiyovasküler aletlerin bulunduğu fitness salonundan yararlanabilir, kapalı yüzme havuzu veya masaj terapileri ile tazelenebilirsiniz. Romantik kaçamak paketleri, hafta sonu fırsatları ve birkaç gece konaklamalar için özel teklifler sunan Mövenpick Hotel Istanbul'un ayrıcalıklı paketleri de sizleri bekliyor.

VALENTİN-SHERATON MASLAK
oyku@valentinist.com
Tel:02122859035
Adres:Büyükdere Cad.Sheraton Maslak 3.Kat Maslak-İstanbul
Maslak Sheraton Otelinin 3. Katında davetleriniz için tüm detayların düşünüldüğü ve Mimar Eren Talu imzası taşıyan dekorasyonunda şık, sade aynı zamanda Avant-Garde yaklaşımların hakim olduğu yepyeni bir mekan var artık! Valentin !
valentin-foto
Oturmalı düzende 550, kokteyl düzeninde ise 1500 misafirin ağırlanabileceği Valentin’de sektörün önde gelen girişimcileri biraraya geldi. Haftanın 4 gecesi özel canlı şovlar ve konserlerle İstanbul gece hayatının nabzını tutacak olan mekan, aynı zamanda düğün, nikah seromonileri, lansmanlar ve özel eventler için kurgulandı.
İsmini M.Ö 270’li yıllarda Roma İmparatorluğu döneminde yaşayan ve askerlerin evlenmesine yasak getiren imparator 2. Claudius’a inat sevgilileri gizli gizli evlendiren bir rahip olan Aziz Valentine’dan alan mekan, özellikle sevgililerin en mutlu anı olan nikah ve düğün törenleri için farklı içerikler hazırladı. Standart nikah ve düğün seromonilerinden farklı bir konsept arayan çiftler artık Valentin’da düzenlenen törenlerle ‘evet’ diyecekler.
Valentin’in Profesyonel satış ekibi sınır tanımayan hayallerinizi dinlemek ve gerçekleştirmek için sizi bekliyor.
Kapalı Alan Kapasitesi: 550
Kokteyl Kapasitesi: 1500
Otopark Kapasitesi: 250
DEDEMAN BOSTANCI
 Email:bostanci@dedeman.com
Adres:Değirmenyolu Cad. No:39/B 34752 Bostancı İstanbul
Telefon:+90 (216) 469 66 00
Fax:+90 (216) 469 61 60
Yemekli Kapasite:  gösteren 13 farklı toplantı salonuyla geniş çaplı organizasyon ve etkinliklere olanak tanıyan Dedeman Bostancı şehrin bu alanda öne çıkan adreslerinden biri. Dedeman Bostancı; çok amaçlı ve geniş toplantı salonları, profesyonel ekibi sayesinde ihtiyaç ve beklentilerin üzerinde hizmet sunmaktadır.Çoğunluğu gün ışığı alan toplantı salonlarının tümünde işitsel araçlar, TV, DVD oynatıcılar, projeksiyon sistemleri, teknoloji dünyasının gelişmiş ses ve ışık ürünleri mevcut.
Düğünler.Özel günler için şehrin seçkin bir adresi olarak öne çıkan Dedeman Bostancı, bu alanda tecrübeli çalışanlarıyla tüm beklentileri karşılıyor. Dedeman Bostancı, sunduğu kusursuz hizmet, merkezi konum, görkemli balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile çağdaş ve şık bir düğün için ideal.mekandır. Deneyimli aşçıları ve en son teknoloji ile donatılmış salonları ile en görkemli ziyafetlere ve düğünlere ev sahipliği yapmaktadır. Servis kalitesi, farklı tasarım ve farklı dekorlarla göz alan atmosferi, konumu ve mutfağıyla Dedeman Bostancı misafirlerinin hayalindeki unutulmaz düğünleri gerçeğe dönüştürüyor.
Dış İkram
Dedeman Bostancı, tüm eğlence ve ev sahipliğini üstlendiğiniz organizasyonlarınızda başlangıçtan bitişe kadar olan tüm dış ikram gereksinimlerinize çözüm sağlamaktadır.Gerçekleştireceğiniz etkinliklerde isteğinize göre şekillenen ikramlarla lezzetli olduğu kadar özgün ve şık davetlere ev sahipliği yapabilirsiniz. Dedeman Bostancı’nın dış ikram hizmetleri ile mükemmel dekorasyondan kişiye özel menüye kadar her detayın titizlikle düşünüldüğü, sizin ve misafirlerinizin beklentilerinin eksiksiz şekilde karşılandığı organizasyonlar gerçekleştirebilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.