1 Mart 2015 Pazar

İstanbul Otelleri-2.Bölüm

QUENN HOTEL SPA
info@queenhotelspa.com
Adres:Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. Toygarcesme Sok. No:91 Camlica-Uskudar, Istanbul
Tel:+90 216 650 9651
Kusursuz olmasını istersiniz en özel gününüzün… Biz de kusursuz hizmet anlayışımızla, hayallerinizdeki organizasyonu birleştiriyoruz. Düğün organizasyonunuzu terasımızda yer alan “Royale Chef Restaurant” ya da isteklerinize göre şekillenecek toplantı salonumuzda, birlikte planlayabiliriz.Ayrıca, yemek daveti, doğum günü kutlaması, sünnet düğünü, mezuniyet töreni gibi her türlü organizasyona deneyimli personelimizle ev sahipliği yapıyoruz.
RADİSSON BLU HOTEL İSTANBUL ŞİŞLİ
19 Mayıs Cad No 2 Sisli, 34360 Istanbul, Türkiye
+90 212 375 0000
Weddings
Rüyalarınız gerçekleşiyor…
Evlilik hayalleriniz Radisson Blu Şişli’de gerçek oluyor. Hayatınızdaki bu en önemli karar için uzun süre düşündünüz…
Çiçek organizasyonu, yemek servisi veya oturma düzenine kadar organize edilmesi gereken birçok fikir kafanızda uzun zamandan beri var.
Biz bütün bu düşüncelerinizi çözüme kavuşturmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için buradayız. Her ayrıntıya dikkat eden, düğününüzü planlayan personelimiz, düğün kararını verdiğiniz ilk günden düğününüzün gerçekleştiği günün sonuna dek gerek rehberlik ve gerekse danışmanlık hizmetiyle sizin yanınızda olacak.
2014 Şubat ayında açılışı gerçekleşmiş olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’nin 500 kişiyi ağırlayabilen ihtişamlı balo salonu ve özenli hizmeti ile kusursuz bir düğün sizi bekliyor...
Merkezi konumuyla misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunan yeni Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli, tüm misafirlerine beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunuyor. Modern tarzda döşenmiş 217 Standart ,49 Business, 24 Suite ve 1 Presidential Suite’den oluşan toplam 291 odası bulunan otelimizin odalarında, ücretsiz hızlı internet erişim hizmeti sağlanmaktadır.

Türk mutfağından dünya mutfaklarına kadar zengin menü opsiyonları, düğün öncesi rahatlamanızı sağlayacak ve heyecanınızı hafifletecek eşsiz spa deneyimi ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen uluslararası Radisson Blu standarlarındaki hizmet anlayışımızla sizin için rüyalarınızdaki günü organize edeceğiz.
EVENT ALANLARIMIZ
Teras
Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli’nin 9.katında yer alan 600 m2 lik terasımız siz ve değerli misafirlerinizi ağırlamayı bekliyor. Kokteyl düzende 500 ,banket düzende ise 350 kişiye kadar hizmet
verebilen bu dış mekanımız hayallerinizi gerçekleştirmek için tercih edebileceğiniz alternatiflerimizden .
Bosphorus Ballroom
Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli, İstanbul’un 500 kişi kapasiteli ve 5.5 metrelik yüksek tavana sahip, 700 m2'lik görkemli balo salonu farklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. İhtişam ve zarafetin eşsiz uyumuyla tasarlanan balo salonu, her detayın eksiksiz ve özenle düşünüldüğü, masal gibi düğünlerin vazgeçilmez mekanı oluyor.
Havuzbaşı
AFTER PARTY
Eğlenceye doyamayan misafirleriniz için party daha yeni başlıyor.
Tercih edeceğiniz çorba servisi , kanape çeşitleri ve limitsiz içki servisi ile gece 3 ‘e kadar devam eden party hizmetimizle eğlence zirveye ulaşıyor.
PARK 156 HOTEL
Address               :Park 156 HotelAnkara Caddesi No:156
34860 Kartal - İSTANBUL
Phone  :              +(90) 216 306 5894
Fax         :              +(90) 216 353 7888 Park 156, Erdim Motel adı ile 1965 yılında hizmet vermeye başlamış ve 2009 senesinde yeni ismini almıştır.
İstanbul Asya yakasının en köklü semtlerinden Kartal’ın sahil şeridinde yer alan Park 156 Marmara Denizi’ne cepheli 5000 m2 alan üzerinde ağaçlı , yeşillik içinde bahçe düzeninde inşa edilmiş sempatik, modern ve güvenli iki katlı, üç ana bloktan oluşmaktadır.
Konforlu ve rahat donanımlı 14 Konak odamız ve stil sahibi tasarım ürünleri ile fonksiyonellik ve zerafeti barındıran banyo aksesuarlara sahip 18 Premium odamız misafirler odaklı ergonomisiyle sizin kendinizi evinizde hissetmeniz için tasarlanmıştır.
Çevre yoluna yakınlığı, hava alanlarına erişimi kolaylaştırmaktadır. Atatürk Havaalanı’na 1 saat, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Formula 1 İstanbul Park pistine 15 dakika gibi kısa bir mesafededir. Anadolu yakasının merkezi konumunda olan Bağdat Caddesinin yeme-içme kültürüne, alışveriş imkanlarına ve Kadıköy-Üsküdar'a keyifli sahil yolu ile ulaşım kolaylığına sahip bir konumdadır.
Kartal ile Maltepe karşılarında sıralanan Kartal-Bostancı iskelelerinden sefer yapılan Prenses Adaları doğal ve kültürel anlamda çok özel deneyimler vaat etmektedir.

       
               
GORRİON HOTEL İSTANBUL
Adres:Merkez Mah.Sanayi Cad.Yenibosna-İstanbul Tel:02124544800
HAKKIMIZDA
Gorrion Hotel İstanbul'da, dostça bir tebessüm ve sıcak bir karşılama sizi bekliyor.
İş dünyasının tam kalbinde, Atatürk Havalimanı’na dakikalar yakınlığındayız. İster iş, ister turistik amaçlı olsun, bir İstanbul gününü en verimli haliyle yaşayabilmeniz için size tüm imkanları sunmaya hazırız.
Lokasyon her şeydir...
Çok uluslu havayolu firmalarının, önemli ulusal ve uluslararası markaların merkez ofislerinin ve uluslararası fuar merkezlerinin kümelendiği bir lokasyonda kurulan Gorrion Hotel İstanbul; şehir merkezine ve İstanbul Boğazı'na 20 km, Atatürk Havalimanı’na ise 3 kilometre yakınlıkta.
Yoğun trafiği tamamen tolere edebilen Metrobüs istasyonu ve İstanbul’un prestijli alışveriş merkezleri Starcity ve Ist-West AVM ise otelimize sadece yürüyüş mesafesinde.
Evinizin sıcaklığında, otel konforunda…
Odalarımız, yoğun bir iş gününün ardından, rahatlatan atmosferiyle sizi saracak sade bir ambiyansta tasarlandı. Odanızda; enerjinizi yeniden tazeleyecek bir akşam için her türlü konfor eklendi.
Bir iş gününü huzurla sonlandırabilmeniz ya da tüm teknolojik iletişim olanaklarıyla sürdürebilmeniz için ihtiyacınız olan herşey hazır. Ferah çalışma masanız, yüksek hızda internet erişimi ve olası tüm gereksinimleriniz, evinizi ve ofisinizi elinizin altında hissetmeniz için düşünüldü...
Biraz Keyif, Biraz İş…
Sağlık Kulübümüzde, fitness merkezinde veya Spa’da yeni bir güne hazırlanmak için tazelenebilir, Türk hamamı, sauna, kapalı havuz veya masaj gibi sizi rahatlatacak pek çok fırsattan birini tercih ederek günün tüm gerginliğini atabilirsiniz.

Bosphorus Convention Center 2000 m2’nin üzerinde konumlanan, şık detaylarla, büyük sunum ve organizasyonlarınızın saygınlığını artıracak yepyeni bir merkez.
Konuklarımız için, mütevazı toplantılardan, 1000 kişilik büyük davetlere kadar geniş ve çeşitlenebilir bir yelpazede hizmet verecek, 10 adet toplantı ve ziyafet salonu hazırladık. Organizasyonlarınızın karakterine uygun, son teknoloji görsel ve işitsel toplantı ekipmanları ve esnek fiziki seçeneklerimizle, özel günlerinizin başarısını paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Gorrion Hotel İstanbul’da misafir olmanın ayrıcalığı ile bu eşsiz şehrin tadını dilediğiniz gibi çıkarabilir, zamanınızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.
THE GREEN PARK HOTELS MERTER
Nazım Erten Sok. No: 13 34173 Merter / İstanbul / Türkiye
Tel.(+90)212 507 7373 Faks.(+90)212 642 4444
The Green Park Hotels & Resorts; size yakın her yerde ve her konsepte uygun 6 oteliyle sonsuz mutluluğa kusursuz bir adım atmanız için sizleri bekliyor.Mükemmel bir atmosferde alacağınız kaliteli hizmet anlayışı ve farklı menü seçenekleri ile The Green Park Hotels & Resorts, sizlere düşler ötesi bir düğün yaşatacak.Rüyalarınızdaki düğünü ‘Aşkınıza hizmet ediyoruz’ sloganıyla gerçekleştiren The Green Park Hotels & Resorts’de doğayı ayaklarınızın altına seren bir bahçede; ya da saraylardakini andıran bir balo salonunda; Adalar’a nazır eşsiz manzarasıyla bir havuzbaşında; karlı bembeyaz bir tepede veya doğayla içiçe bir ormanın içinde Kartepe’de belki de; İstanbul’u kuşbakışı gören roof’ta ya da Diyarbakır’ın tarihi dokusuyla eşsiz Çizmeci Köşkü’nde dünyaevine girebilirsiniz.Green Park’ların en ince ayrıntıları düşünen deneyimli ekibiyle hayatınızın bu en önemli gününü aylar öncesinden planlayın; size bir tek ‘Evet’ demek kalsın.
SHERATON İSTANBUL MASLAK HOTEL
info@sheratonistanbulmaslak.com
Büyükdere Cad. No: 233, Üç Yol Mevkii, 34398 Maslak - İstanbul / Türkiye
Tel:(+90)(212) 3359999
Özel günleriniz için seçkin bir adres...
Sheraton İstanbul Maslak Oteli şehir merkezindeki ideal konumu, sunduğu geniş ve kaliteli servisleri ile unutulmaz anlarınız için size ev sahipliği yapıyor.
Muhteşem dekorumuz, görkemli salonlarımız ve VIP hizmetlerimizle misafirlerimize unutulmaz geceler hazırlıyoruz.
Her zaman daha iyiyi ve mükemmeli hedefleyen profesyonel ve güleryüzlü ekibimiz, seçkin misafirlerinize görkemli ziyafetler sunmak için hizmetinizde...
O ani eminiz ki unutamayacaksiniz!
Hayatınızı sevdiğiniz kişiyle birleştirdiğiniz o heyecanlı gün, sevgili oğlunuzun gururla hatırlayacağınız sünnet düğünü, barmitzvah törenleriniz, bebeğinizin hep hatırlayacağınız ilk kutlaması, mezuniyet partileriniz, dostlarınız için özel davetler…
Hayatınızda çok özel yeri olan günleriniz için bizim de birbirinden şık ve güzel salonlarımız var.
Zarif gecelerinizi süsleyen sandalye giydirmeleri, masa örtüleri, peçeteler ve şık şamdanlar...

Küçük ve samimi kokteyllerden, 1000 kişilik görkemli bir düğüne kadar bütün özel günlerinizde sizinle birlikteyiz.
Birbirinden şık salonlarımızda, ses ve ışık konusunda uzman ekibimiz, profesyonel organizatörlerimiz ve güler yüzlü personelimizle unutulmayacak anların mimarı olmayı istiyoruz.
Kaliteli servisimiz, zevkinize uygun müzik ve eglence programlarimiz ile hem misafirlerinizi hem de sizleri bulutlarin üzerine çıkaracagiz.
Çünkü otelimizde sadece bir misafir olmazsiniz; kendinizi buraya ait hissedersiniz.
SHERATON İSTANBUL ATAKÖY HOTEL
reservation@sheratonistanbulatakoy.com.tr
Adres:Rauf Orbay Caddesi Sahilyolu, No:10,
Bakirkoy, Istanbul 34158 Turkey
Telefon                :              (90)(212) 413 06 00
Fax         :              (90)(212) 5608155
Ücretsiz               :              00800 32 53 53 53
En keyifli davetlerin ev sahibi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel
 Sheraton İstanbul Ataköy Hotel en özel davetleri, doğal gün ışığı alan ve deniz manzaralı balo ve toplantı salonlarına taşıyor.
Hem konumu hem de sahip olduğu olanaklarla, konuklarının beklentilerine en ideal şekilde cevap veren Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, zemin katlarda yer alan balo salonları yerine, bol gün ışığı, deniz ve bahçe manzarası olan, yüksek ve kolonsuz davet salonları ile İstanbul’da ilk olma özelliğini taşıyor.
Profesyonel kadrosu ile hem iş hem de özel davetlerde aranan kaliteyi ve prestiji uluslararası standartlarda sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, en unutulmaz davetlerin mekanı olmaya devam ediyor.
Doğal gün ışığı alan muhteşem bahçe ve deniz manzaralı, kolonsuz 2 adet balo salonu ile 9 adet toplantı salonu, 10 kişilik iş toplantılarından 1600 kişilik gala yemeklerine kadar her türlü organizasyona kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapıyor.
Marmara Denizi manzarasıyla, İstanbul’un içinde, doğa ile içiçe konumlanan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, dünya mutfaklarına farklı bir bakış açısı getiren restoranlarının yanısıra, tam donanımlı toplantı odaları ve konferans merkezi ile her ihtiyacına cevap veriyor.

İstanbul’daki Tek Yekpare Cam Salonu
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yaklaşık 5 metre yüksekliğinde, dört duvarı boydan boya, yekpare, ses geçirmez cam odaları ile toplantılara estetik kazandırıyor.
Otel, Atatürk Havalimanı’na 8 km, Kuyumcukent, CNR & İstanbul Fuar Merkezi gibi önemli sanayi ve fuar merkezlerine 10 dk uzaklıkta bulunuyor.

WOW İSTANBUL HOTEL&CONVENTİON
Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Cad. 34149 No:15-17-19 Bakırköy / Istanbul
Telefon: 0 212 468 50 00  Faks: 0 212 465 06 55
Bilgi ve Rezervasyon: 0 212 444 0 969
WOW Convention Center 6500 kişi toplantı kapasitesi ile İstanbul'un en büyük konaklamalı kongre merkezidir. Uluslararası ve ulusal kongrelere,  toplantı, fuar ve düğün gibi her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilen ve iki bloktan oluşan WOW Convention Center’ın toplam 34 salonu bulunuyor.
WOW Convention Center A Blok’ta yer alan 3108 m2 büyüklüğündeki Safir Salonu ‘İstanbul’un en büyük salonu’dur. Aynı blokta 20 kişiden 235 kişiye kadar hizmet veren 6 adet toplantı odası daha bulunuyor.
WOW Convention Center B Blok’ta yer alan Yakut Salonu’nun toplam alanı ise 1200 metrekare’dir. Açılıp kapanabilen teleskopik tribün sistemine sahip salon, 1000 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir. B Blok’ta yer alan diğer salonların büyüklükleri ise 70 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Blokta ayrıca dinlenme, çalışma ve toplantı odalarının bulunduğu bir VIP salonu hizmet veriyor. 

Teknik altyapısı, kişiye ve davete özel zengin mönü çeşitleri, ücretsiz internet bağlantısı, WOW Airport Hotel ve WOW Istanbul Hotel ile toplam 1250 yatak kapasitesi, havaalanına yakınlığı,  özenli hizmeti, profesyonel ve dinamik kadrosu WOW Convention Center İstanbul’da toplantı ve kongre turizminin kalbini attığı yerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.